Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi,  I'm looking the best way to backup my data. I got a lot of folder (34 folder) need to be backup. Total size for all the folder is to big, currently my ...
Forum Discussion by Honam8 | 14 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We are running the 2010 R3 version of Backup Exec. Until now we have used 3 SDLT tape drives and SDLT tapes as our backup media. Jobs are setup on a schedule, tapes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Clifford Martin | 14 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Olá amigos. Possuo em meu ambiente um Servidor Win 2008 Std R2 com o Backup Exec 2012 com todas as atualizações feitas. Mapeado pelo iSCSI está um Storage de 12TB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JParts | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello    We are using BE2012 sp4 with latest hotfixes. We have 1 central admin server and 1 Managed Backup Exec server. We are facing some problem with the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Just started here and have been working on getting backups back to working correctly.  One issue I am seeing is we have a Overland Neo2000 lib with two HP Ultrium ...
Forum Discussion by mwatson536 | 13 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution I need some assistance with the variables in the sybase_mydb_backup script.     Here is the portion of the script:  @echo SYBACKUP_SERVER = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David.Bowlby | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Is there any way to reuse an encrypted (KMS) tape as a normal one. I have some expired encrypted tapes and would like to reuse them as normal tapes. Cheers, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ilap | 12 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi There I don't if this is a bug or not but in backup exec 2014 powershell when I run the below command i still get prompt to move the media to the vault. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bawright | 12 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, We have been having catalog backup issues for a long time and couldnt find the solution. The problem began when tape NB34567 got stuck in a drive ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nbutechie29 | 08 Aug 2014 | 9 comments