Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

After the expiration date has exceeded (Inc the dependencies within the backup set), the Backup sets do not seem to get removed. I currently have had the registry fix enabled but so far this has had no effect. It seems to work fine for the ...
Idea by Dan ATR | 25 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution I have Backup Exec 2012 SP3 running on Windows Server 2008 R2 backing up several servers on a D2D2T backup plan with weekly full and daily incremental backups to ...
Forum Discussion by Artegic | 25 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution I have two servers running backup exec. Server-1 Backup exec Appliance 3600 Central Admin Server Option (CASO) 5TB of backup to disk space No tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jaime.g | 13 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi i am new to Netbackup 5230 Appliance which we have received recently. I have managed to setup the appliance but dont know how and from where can i access Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TusharB | 05 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Problembeschreibung: Das Backup erfolgt mit Backup Exec 12.5 auf USB-Festplatte mit folgenden Einstellungen: - Medium überschreiben - Maximale Anzahl von ...
This issue has been solved
Forum Discussion by od123 | 25 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution VMWare running VSphere 5.3 - Two ESX hosts and a Server 2008R2 box for the backups.  Every once in a while we can get back ups to work, but most of the time they ...
Forum Discussion by jpardus | 20 Feb 2014 | 12 comments
From a windows desktop, this video demonstrates how to configure an Amazon Storage Gateway as an advanced disk pool to a NetBackup Linux Media server.  The Amazon Storage Gateway has ...
Video by The Skip | 25 Feb 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Folks, I am new to Symantec Backup.We are using only one storage device .we have created arround 15 jobs. But here my problem is i tried to run one backup ...
Forum Discussion by Dastagiri Reddy | 19 Feb 2014 | 7 comments
I need a solution I have some partners in crime here at work that built a new VCenter server and so it is a different name. So my VM backups are not working. I looked for a bit ...
Forum Discussion by mli7777 | 19 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Greetings, I am trying to take a backup of what will be my base image for a new Windows 7 x64 bit deployment image. The computer is currently in audit mode and ...
Forum Discussion by Greg_Vic | 17 Feb 2014 | 1 comment