Video Screencast Help

Monitoring

Results for Monitoring

I need a solution A customer recently complained that a patch : KB2823324 from MS was causing issues on IE.  Can Symantec confirm that SEP is not affected by this or not? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 30 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Found something strange this morning. Trying to export a package with full content - multiple files and the vdef files are 1MB big - this cant be right? SEP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 30 Jun 2014 | 15 comments
I need a solution Dear, I know that the Symantec Mail Security for SMTP 5.0.1 you ran out Symantec Support and new releases include new features, but version 5.0.1 is installed on ...
Forum Discussion by SoporteF | 27 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Does anyone know if DLP can filter on attached files to prevent files that are not password protected from being sent? Our Engineering group does nto want any files ...
Forum Discussion by alplechaty | 27 Jun 2014 | 1 comment
As per the best practices for implementing SEP 12.1 on a Citrix/Terminal Server, the recommendation is to disable the display of the tray icon.  Unfortunately, doing so disables several product functionalities including popup notifications of IPS ...
Idea by Alyxyn | 27 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi,   I need to Schedule a Report in the Symantec Management Console. In this Report there should be the following Info: PCName, BackupStatus, And if there ...
Forum Discussion by Dragoro | 27 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Everyone! I have been requested to run a report to find out the total archive size of every user's mailbox at our company, in order to find out who has the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DarthMaul | 27 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,   I have a NTP server in my environment and i would like to sync it to  time.nist.gov , i have synced SWG 5.2 to time.nist.gov   Now since ...
Forum Discussion by Jeshrel | 27 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have an auto start from email project that watches for a specific email to hit an email inbox.  I can open the project in debug and send a test email and it works ...
Forum Discussion by John Atkins | 26 Jun 2014 | 7 comments
I need a solution All, Can anyone tell me why my about 30% of my online clients showing up as offline? Some are running 12.1.1 and others 12.1.4 .   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Baccus | 26 Jun 2014 | 9 comments