Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution During a support case for upgrading 12.5 to 2010 R3, I was told NOT to install 2010 R3 SP2. Got the impression something is wrong with SP2. We are now currently ...
Forum Discussion by t.patrick | 20 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution If the Software Update Plug-in Policy is set for 3:00am will patches only install at 3:00am? or will patches install the next time the PC is powered on following the ...
Forum Discussion by gdavis | 20 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution Hey Guys,   I'm going insane here, does anyone know where to find the applicability rule for a winows update patch is? I "resource manager" ...
Forum Discussion by toca | 20 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution SDLP events have incorrect view in SSIM Hi, friends! I have a 4.7.2 version of SSIM, and there is a following problem: in the query of SDLP events in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by masta_blasta | 20 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution After upgrading to 7.1 SP2 I noticed the Inventory Plug-in for Windows Package is missing.  I was able to recreate the package and fix the installer strings.  I tried ...
Forum Discussion by EathenR | 19 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi I am using SEP 11 MR6 MP3. After installing Application and Device control feature of SEP without any policy applied windows cannot start and gives the ...
Forum Discussion by shahram.dehghani | 17 Feb 2012 | 9 comments
I need a solution Windows Server 2008 Enterprise R2.  Backup Exec 2010 R3.  SQL Server 2005 Express. For the last month Windows automatic updates has been trying to install an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chaplain Doug | 17 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution   Hi, friends! I am a newcomer in SSIM, and i need yor help. I can't make the ironport collector to collect the logs from the Ironport. I saw ...
This issue has been solved
Forum Discussion by masta_blasta | 17 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution Hi guys, I have Backup Exec 2010 R3 Rev.5204 (64-bit) installed on Windows Server 2008 Standard SP2. All of the sudden, it started to shut all Backup Exec ...
Forum Discussion by Admin@1c | 16 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution CMS 7.1 SP2 Computers are showing up as eligible for the new outlook junk email filter patch that came out, but the patch is failing to install on any of our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 16 Feb 2012 | 1 comment