Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution I am currently running Altiris 7.1 Client Management Suite.  We have certain resources or computers that I do not want to have updated during the patch managent ...
Forum Discussion by steve.caron@doo... | 31 Jan 2012 | 6 comments
I need a solution Hi,  I recently migrated from 11 to 12.1. After migration when ever i install a 32 bit pack on a windows 7 platform all other drives other than the drive on which ...
Forum Discussion by Prajith157 | 30 Jan 2012 | 13 comments
I need a solution What is the most currently version of the LiveUpdate client, for BackUp Exec 2010 R3, running on Windows 2008 R2, and where can I download it? Refer Refer to  ...
Forum Discussion by rg-tandemdx | 28 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Currently running 2.12 build 1035... trying to move to build 1128 before I start the upgrade process to 3.1.2.  Support recommended that I update to 2.12 build 1128 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sin City | 27 Jan 2012 | 7 comments
I need a solution Question : -   downloaded Symantec_Endpoint_Protection_12.1_RU1_Linux_Client_EN. According to its Readme file (attached for your convenience), two of the ...
Forum Discussion by vickyj | 27 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution Dear Symantec Version: Altiris 7.1 Patch Management Please provide support to patch Adobe Reader 10.X (All languages). It should be in the APSB12-01 bulletin, ...
Forum Discussion by Fabian_Glaser | 27 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution I am trying to apply the hotfix TECH179526 to 2 systems in my environment and having issues. Using LiveUpdate it doesn't do anything, no reponse. When I use the ...
Forum Discussion by shawng | 26 Jan 2012 | 6 comments
I need a solution Hi Im configuring altiris patch management 7.1 but i cant find how to schedule the download of packages, I only can do it with right click "download ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sorrento | 26 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution I am running in to the following problem. On de client agents the Windows System Assesment Scan is not running because the status is Package not downloaded yet. ...
Forum Discussion by Irvin Kluft | 26 Jan 2012 | 9 comments
I need a solution After restarting netbackup services, VMD & LTID is not starting. VMD came up after starting manually. LTID is not starting. lots of errors on debug logs   ...
Forum Discussion by ajiwww | 25 Jan 2012 | 4 comments