Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution 7 hours and 45 minutes when it has nothing to either import or delete? Something seems very wrong here. Anyone got a clue?   More of the same ...
Forum Discussion by Jokkster | 04 Jan 2012 | 9 comments
I need a solution When running the SIM, I don't see SMP 7.1 SP2 or ServiceDesk 7.1 SP2 as an available upgrade.  Any thoughts as to why?  There are no available updates under View ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tseward | 03 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution I am facing an awkward situation. I create a patch say P1 and apply it successfully, the install.log gets updated and contains the info about the files changed. ...
Forum Discussion by Ronnie S | 03 Jan 2012 | 6 comments
I need a solution Hi As per my experiment and observation " DLP (version 11.1.1000.10054) can't filter out (Include or Exclude) HTTPS traffic on ip base for ...
Forum Discussion by AlbertL | 02 Jan 2012 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) FYI - Sharing information only. Blog entry :  https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/hp-ux-1131-phkl41700-warning ...
Forum Discussion by Nicolai | 02 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution In meinem BE2010R3-System ist lt. Info das SP1 und zwei weitere Hotfixes installiert. Dennoch wird SP1 immer wieder unter Live-Update zur Installation angeboten. ...
Forum Discussion by NicoNi | 01 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution ouff.. okay, so I found this discussion: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/pgp-desktop-1012-build-9-delayed-write-failed At the very end ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rod3294 | 31 Dec 2011 | 6 comments
As the administrator I can manually place an article in any category or subcategory.  As a reviewer trying to place the article in the appropriate category it is difficult once the categories have been created.  I have a root category for IT and another ...
Idea by lovetogolf | 30 Dec 2011 | 0 comments
I need a solution Dear all,   I have been upgraded my agents from version 9 to 11.1 Version but problem with some agents,please provide some guide/ solution for uninstalling the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kishorilal1986 | 29 Dec 2011 | 5 comments
I need a solution   Recently I renaming the notification server of notification01 to notification02, it is working normally to push Symantec Agent and comunications.   But ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cec.kadu | 28 Dec 2011 | 2 comments