Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution I was wondering why Symantec endpoint protection will not remove the virus "WIN Defrag Fraud"?  THe scan finds it but can not move it to quarantine or remove ...
Forum Discussion by Jim80 | 21 May 2011 | 4 comments
I need a solution I'm trying to patch some workstations using Patch Management but am running into a problem where "applicable" patches are not being deployed. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kristens | 21 May 2011 | 7 comments
I need a solution Does anyone know how to force an agent to re-try a patch with a status us "Failed to install"? I am installing PM 7 and testing with several computers; one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shawn Gregory | 20 May 2011 | 3 comments
I need a solution I notice that the current Brightmail release is using OpenSSH_3.5p1.   I beleive that OpenSSH is currently at 5.8  ( http://en.wikipedia.org/wiki/OpenSSH ).  Any ...
Forum Discussion by Cricket17 | 20 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, We have using Symantec NAC om 300 systems. one or two system were behaving differently. As per policy, if the system is not updated with latest virus ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 19 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hello I am running PGP Whole Disk Encryption 10.1.1. The PGP systray component on my PC (Windows 7 Professional 64bit) keeps telling me there is an update ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bobesch88 | 18 May 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, I am trying to implement Linux patching in our environment, but I am finding out that you can't stage all of the patches available to be available for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ArturoDFW | 18 May 2011 | 1 comment
I need a solution I am implementing patch management across the estate using LANDesk Patch Management but the customer wants to use SEP11 SNAC to remediate any devices that havent got ...
Forum Discussion by james.rowney@an... | 17 May 2011 | 1 comment
I need a solution   Just upgraded from Symantec Antivirus v10 to Symantec Endpoint Protection v11.0.6100.645 (on the first node in a four-node Microsoft cluster). Also installed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Geo. | 16 May 2011 | 5 comments
I need a solution I have a custom Software Update Agent Configuration Policy for just a few of my servers & I want to make it so that patches are NOT applied on a schedule but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gnelson | 16 May 2011 | 2 comments