Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution I'm having a tough time, and I'm wondering if anyone might be able to help.  I'd like to design a better patch management for Windows report.  ...
Forum Discussion by mclemson | 24 Mar 2011 | 10 comments
I need a solution I was hoping someone from Symantec could comment on whether there are any plans to add  http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/2524375.mspx  to the Patch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brandon | 24 Mar 2011 | 4 comments
Microsoft released a Security Advisory a few days ago regarding fraudulent digital certificates from Comodo.  I would like to see this Hotfix available in the PMImport, as our security team has asked us to deploy it.  It would be nice to be able to ...
Idea by KSchroeder | 24 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, Is there any known issues with exchange sp3 and EV 8 sp2 version? I know that when I previously installed Exchange 2007 sp3 on our Exchange CAS servers access ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Celtic | 24 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Can someone please confirm that the link to download RU7 is ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/pr... current configuration is SEP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Prahveer | 23 Mar 2011 | 7 comments
I need a solution Using Altiris 7.1 released this month and trying to setup for patching workstations (many of which have not been patched in ages). The big problem I'm having ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GaurhothW | 23 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hola Tengo el siguente problema tengo equipos cliente con Windows XP (C:\Archivo de Programas) y equipo con windows 7 (C:\Program Files\) y aplicaciones que ...
This issue has been solved
Forum Discussion by miguel.madrigal... | 22 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm trying to migrate my Software Update Packages from 7.0 to 7.1 and I read: About migrating Patch Management Solution data ...
Forum Discussion by lalanderj | 21 Mar 2011 | 8 comments
I need a solution Hello All, Im currently having some small dramas with the Altiris plugins I am hoping someone can help me with, or at least point me in the direction of some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jonno13 | 20 Mar 2011 | 6 comments
I need a solution Don't know if this is a unique question, but I just inherited a dozen Linux (RH, CentOS and SELinux) that have been loaded at various points with SEP. The ...
Forum Discussion by Ivyy | 20 Mar 2011 | 7 comments