Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution I am running version 7 of Altiris Patch Management.  I have set up patch administrators to patch with filters.  I am having trouble getting the report function to work ...
Forum Discussion by scott.c.walker | 19 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution We've started rolling out Win7 SP1 PC's and I've discovered the hard way thay SEP doesnt support Win 7 SP1 and in some cases doesnt work at all. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by depps | 19 Apr 2011 | 11 comments
I need a solution Hi, I had the 'Delete Packages after 1 week' option enabled and have now deleted microsoft Patch Management packages that i still require. I have now ...
Forum Discussion by Oliver Tarpey | 19 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution I hadn't been using Adobe Patch Management in 7.0 but am configuring it in 7.1  An odd situation has come up.  The PMImport has been run, and I've staged and ...
Forum Discussion by mclemson | 15 Apr 2011 | 7 comments
I need a solution Hey, I'm administrator with a small business (20 people) and until recently all company PCs were Windows XP and i had no trouble with the SEP Manager. What ...
Forum Discussion by Jimmackessy | 15 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, previosly in 2006 I had experienced problems with PGP Netshare when working with long catalog paths. Do anybody have information is it solved in new versions or ...
Forum Discussion by fominenkov@grou... | 15 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, to update PGP Universal Server from version 3.1.0 to 3.1.2 there are different ways: - for new machines by downloading ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CBtz | 13 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Our AUP for the Patch management plug-in has expired recently (and we are probably going to go stay with WSUS), however during my testing, It has downloaded over 3000 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chris.vanderlinden | 12 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution We just upgraded from SEP 11.0.6005 to 11.0.6300 on our network. Initial testing uncovered no issues so we pushed the update out to our production servers. Within ...
Forum Discussion by mark.stinson@re... | 12 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, we are just in the process of implementing the latest version of Data Leakage prevention tool version11. however we have ran into issues. One of the ...
Forum Discussion by kapoor | 12 Apr 2011 | 0 comments