Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I do not need a solution (just sharing information) Hi all, I applied Hotfix 164659 to Backup Exec 2010 R3 (Windows Server 2003) recently. I rolled it out to the target servers, ...
Forum Discussion by NoelP | 11 Nov 2011 | 1 comment
KB2641690: Microsoft Security Advisory (2641690)-Fraudulent Digital Certificates Could Allow Spoofing is not available in the PMImport.  Please add. Support available in PMImport KB-2641690 article support available in PMImport files ...
Idea by chi li | 10 Nov 2011 | 13 comments
I need a solution Anyone got any advice on deploying SP3 on XP clients ? (yes, we got about 100 clients on SP2) any gotchas ? Joe. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BugTastic | 10 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution El problema que tengo es que cuando envio una tarea a un cliente la primera vez el cliente o el agente la recibe y la ejecuta rapido pero si en seguida envio otra ...
Forum Discussion by Hevert | 09 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution Hi! What is the best way to upgrade Add-in from 9.0.1 to 9.0.2 on 1000 workstations? Do i need to uninstall the old Add-in first? (we use Tivoli for packaging ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dksoft | 09 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Please how do I view the configuration for messages in-queue? I need to understand how long it takes for PGP to retry to send messages in queue and if the default ...
Forum Discussion by Babatola | 09 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution I'm going through the "Altiris IT Management Suite from Symantec Migration Guide 6.x to 7.1" document to emmulate a migration. I am not using production ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adude | 08 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution Does anyone have by chance detailed notes on creating and image with the Symantec Managment Agent installed on the image? I am trying to include the agent in the ...
Forum Discussion by Oscar2564 | 08 Nov 2011 | 9 comments
I need a solution I have upgraded the management console and now it's running BE2010R3 SP3 (now called BE13) when I run live update it's finding: Symantec Backup Exec (TM) ...
Forum Discussion by JeepDude | 08 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Can someone please post in a good detail about the procedure? Client: Windows Server 2008 R2 64 bit Client: Currently has 6.5.4 installed but we want to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 16ris10 | 07 Nov 2011 | 25 comments