Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

Why do I have to have the LiveUpdate Administrator application in order to have SEPM distribute updates to its clients.  It doesn't make sense that it would be separated, or at least it may make sense but it is not user friendly.  For example, when ...
Idea by WeHaveHappyFeet | 28 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm currently updating computers with the newest version (754) and i'm noticing unusually high bandwidth usage on remote computers and the management ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hannes P | 28 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution When I run the latest CCS v10.0 Reporting and Analytics PCU 2010-4, getting an error: Unable to continue the setup. Unable to find Setup.Config For Patch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ahumphries | 27 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hello. I have been using Altiris Patch Mgmt 7 for 1 year and I cannot figure out how to do this so I thought I would post the question. Is there a way I could ...
This issue has been solved
Forum Discussion by scott.c.walker | 27 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hello all! Are we supposed to be installing all CCS v10.0 product updates manually via what appears to be called PCUs?  Or is LiveUpdate supposed to take care of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ahumphries | 26 Jan 2011 | 1 comment
We would like to be able to disable tracking of cookies on the Proactive Network Scan and at this point, there isn't an option.  The work around is to change the Alert notification to another setting, but this will not work in the long run.  We do ...
Idea by CookiesII | 26 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution We are rolling out Patch Management and testing on an initial sample of computers. I have one computer driving me crazy as Patch Management reports it as ...
Forum Discussion by JSlavin | 26 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution I am having an issue with the Windows patching system in Altiris 7.x.  I have machines patching at times and days they are not supposed to be patching and I don't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mmooney | 26 Jan 2011 | 12 comments
I need a solution Hello We're using the latest version of Symantec Mail on our Exchange 2010 SP1 servers.  We're not using Rapid release, but rather everything 3 hours the ...
Forum Discussion by link1277 | 23 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I got the error "could not copy windows installer runtime". Is it a known issue? It also failed to download runtime files.  Thanks You ...
Forum Discussion by Chasage | 21 Jan 2011 | 30 comments