Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution I am trying to manually kick off patches using AexPatchUtil.exe /C /I /Xa but am having issues.  It starts the SoftwareUpdateCycle fine, but then the ...
Forum Discussion by bsakata | 03 Sep 2010 | 5 comments
I would like to see the following. As I have my SEP system synced with AD I see all the systems in AD that do not have SEP installed in the default view. I would like to be able to right click on the machine and have an option to select to ...
Idea by crush2090 | 31 Aug 2010 | 1 comment
I would like to see the following. As I have my SEP system synced with AD I see all the systems in AD that do not have SEP installed in the default view. I would like to be able to right click on the machine and have an option to select to ...
Idea by crush2090 | 31 Aug 2010 | 0 comments
We need to cold boot (WOL) some protected computers for patching and other compliance. Advance reconfiguration to skip PBA if WOL is active is not always an option. Solution: Computer checks a given location (could be tftp server) for a signed ...
Idea by Marco M. | 31 Aug 2010 | 0 comments
I need a solution Hello all, I upgraded my enterprise SEPM RU6 to RU6 MP1. After the upgrade process completed, I can see that it is v 11.0.6100.645, but in the packages there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Starhome | 31 Aug 2010 | 16 comments
Currently you can set Patch Management to prompt the user to reboot now or reboot later. A third option were they can schedule the reboot would be great! The user could then schedule the reboot anytime before the forced reboot happens. ...
Idea by Screenbert | 30 Aug 2010 | 4 comments
I need a solution Hello all, My compliance reports tend to show computers that are vulnerable but when I go on the computer, I see that they've been updated and in some cases ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pstuart | 28 Aug 2010 | 5 comments
I need a solution I realize this has been discussed on other forums as well, but when I install Symantec endpoint protection 11.0 on my system (Vista) it says rolling back action and ...
Forum Discussion by ringboundranger | 27 Aug 2010 | 12 comments
I need a solution Hi Everyone, I'm having problem with my SEPM Server 11.0.6 MP1 it cannot live update by itself eventhough I already put the proxy information and credentials, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 25 Aug 2010 | 5 comments
I need a solution I received an error after installing SEP 11.x, I recently uninstalled NAV corporate, which was recieved from the DOD. I recieve a core error message failing to install ...
Forum Discussion by JSS2011 | 24 Aug 2010 | 3 comments