Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution Hello all, First, I'm a SEP admin newbie and so far things have gone well. Just one question, simple I hope. I've created two new install packages, 32 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mozz | 25 Jun 2010 | 8 comments
I need a solution Does anyone know how to do this for softpaq deployments? I can't find a setting in the console for it, so I'm about to start digging in the database to ...
Forum Discussion by mgebauer | 25 Jun 2010 | 0 comments
I need a solution I'd like to upgrade our NS 6.0.6074 (SP 3 + R11) directly to SP3 R13. Is that possible or do I have to install R12 before? Thanks You can upgrade ...
Forum Discussion by Thomas78 | 23 Jun 2010 | 1 comment
I need a solution Lors de l’exécution d’outil sylinkreplacer  pour délacer les clients vers un nouveau serveur SEPM, le message «  Account Diagnosis » affiche «  User account is ...
Forum Discussion by amtaleb | 20 Jun 2010 | 2 comments
In the case of Patch Management, if would be usefull that when a computer has been tuned on by WOL, it then be returned to its initial state once the job has completed. EG: We run all our Patch Management tasks completely out of hours. At the ...
Idea by yabru | 18 Jun 2010 | 6 comments
I need a solution I have seen this issue on various posts on the various knowldegbases but with no luck. We recently upgraded to NS7 SP4 due to the NS randomly not starting. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alt_G | 17 Jun 2010 | 7 comments
I need a solution Hello All, MS09-043 is being constantly reinstalled on over hundred machines in our company. It's Office patch related. All machines have XP. Local ...
Forum Discussion by Piotr Lubczynski | 16 Jun 2010 | 1 comment
I need a solution Hi I was wondering if anyone could answer this question, how much space is required for Live update definition downloads to SEP 11 clients? I am using a SEP client PC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nathan 2010 | 15 Jun 2010 | 3 comments
I need a solution Team, I install the altiris agent and verfiy collection of inventor only to find that the agent removes itself before I can send a test software package to the ...
Forum Discussion by benbree | 14 Jun 2010 | 1 comment
I need a solution Not sure if this is a dumb question or not. Basically I was hoping to be able to setup a Task to start installing XP SP3 (since support for SP2 is ending) and was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matt Damon | 09 Jun 2010 | 3 comments