Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I am using windows 8.1 professional version. I have Endpoint Antivitus. I regullary do complete scan. But antivirus doesnt show any virus or infected file. ...
Forum Discussion by Praveen.Solanki | 16 Dec 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Backup Exec 2014 revision 1786 Service Pack 2 has been released . New features/enhancements that are included in this release: ...
Forum Discussion by SuperBrain | 16 Dec 2014 | 14 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi all, Since last tuesday patch my backup server 2014 wich is running all jobs correctly is showing an issue wich is the following: In the bottom bar if i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RobRodrigues | 15 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution I have been running the Symantec Patch Management 7.5, and versions 7.1 & 7.0 prior to that, over the last 2-3 years. I recently got a request to update VLC ...
Forum Discussion by MrL0gistiX | 15 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, We are running SMP and Patch Management version of 7.1 SP2 MP1. I have heard that Symantec does not support Server 2012 R2 for use with the client with 7.1 ...
Forum Discussion by J Henderson | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, Please let me know how to configure the backup for exchange 2013 DAG where there is no virtual interface face or the ip address for the DAG name. in this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Priteshp | 14 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution The patch is available in the Patch Remediation Center of SMP 7.1 but when I try to download it does 3 attempts and then fails. Tested the same from a separate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Manny Castillo | 12 Dec 2014 | 4 comments