Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution There must be a better way than what I'm doing. In my opinion what I'm doing is overly complicated, the backups take far too long, and I'm running out ...
Forum Discussion by Ailios | 31 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution We are moving our partitions to a CIFS share on a Netapp Filer.  Can we also move the indexes to a CIFS share also.  We are running EV 9.0.4 on server 2003.  SQL is on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Huber | 31 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Windows server 2012 running SEP Version 12.1 I have been having issues with one of the servers which is consistently not updating and when i use the Symhelp tool i ...
Forum Discussion by Mitch2014Business | 31 Jul 2014 | 13 comments
I need a solution Hello all, We just upgraded our office to a new Dell Poweredge T320 server on a RAID 1/5 (2x1Tb 7200 - OS / 3x2Tb 7200 Data) running Windows Server Essentials 2012 ...
Forum Discussion by Paxus | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, Could someone help me? Need to develop a Daily Checklist for Netbackup. It would be a routine to monitor the health of the environment. What items ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel Moraes | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have recently noticed on SEPM (12.1.4 MP1a) while exprting install package with full contents shows (471.58 MB) but Basic content - (54.9 MB) only....Is this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sankara | 28 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Netbackup 7.6.0.2 running on aix OpsCenter  Analytics 7.6.0.2 on Windows 2008 Netbackup Appliance Media Sevrer 5230 2.6.0.2 Is there a report or alert we ...
Forum Discussion by bmaro | 28 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I currently have a single SEPM 12.1.4 server with a off box database on a separate SQL server.  We need to replace the old hardware SEPM server with two new servers.  ...
Forum Discussion by JAunmc | 28 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hello All, A5 queues does move, A1 is processing, A3 has got items in it and when A1 completes A3 process and so on.. however nothing gets moved from A5 queue. ...
Forum Discussion by neo_hunk2kk | 27 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all, I tought I would throw this out there before going to the trouble of installing the trialware. My Setup: I have network A that is completely ...
Forum Discussion by SparkSF | 25 Jul 2014 | 1 comment