Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution Hello, lately I noticed some "invalid packages" on a PS, after looking through logs, I came across these:    <event date='07/15/2014 ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 15 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I have a client that I am contracting for that regularly (every few weeks) shuts down all Netbackup services on all Master & Media servers at their location and ...
Forum Discussion by Jack Barnacle | 14 Jul 2014 | 6 comments
Functionality has been removed which is required to enable flexibility in environment. Technote refers: http://www.symantec.com/docs/HOWTO92128 An environment with hundreds/thousands of VM's which are required to be backed up will cause ...
Idea by MOHAMED PATEL | 14 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Running a 5220 with 7.5.0.6. I'm using SLP's to replictate to a Master appliance at our DR site and to duplicate to tape, going to IBM.ULTRIUM-TD6 tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PD001 | 14 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Please i need the resetpass.bat file, i forgot the admin password for SEPM and could not locate the resetpass.bat file on the Tools folder.   Thank you for ...
Forum Discussion by segunenabled | 14 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hi All, I just installed Backup exec 2014. Tape backup is too slow, it spends too much time before the IO running. ...
Forum Discussion by Cao_Sue | 14 Jul 2014 | 6 comments
I needed contact the customer support for help, and the symantec customer support personnel made a remote connection to my dektop to verify this situation, The keyboard inside of Unerase is dead. Well, the person confirmed that the keyboard does not work ...
Idea by roniux | 12 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I'm currently using Backup Exec 2010 R3 and recently had an issue with the Server and had to reinstall, I also lost my catalog data and wanted to know the best ...
Forum Discussion by Nathan Talbot | 12 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Are there any changes that can be made from the default set up to improve the speed of backup jobs? Or other factors I should consider to improve performance? ...
Forum Discussion by Nathan Talbot | 12 Jul 2014 | 0 comments