Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution I have been looking at our backups recently with the intention of improving performance and reducing the amount of time taken. I have noticed that the backups of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Morrow | 04 Feb 2011 | 11 comments
I need a solution Good afternoon!  I'm looking to your expert opinions on the following: Single domain, single EV server and EV site.  When we had consultants initially setup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BigAnvil | 03 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution I have started testing the NetBackup 7 Deduplication feature. So during my testing I started thinking it may be good idea to combine Deduplication with Synthetic ...
Forum Discussion by Mathew Burke | 03 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution We have two scheduled scans running: Daily Active Scan run at 1 AM Weekly Full Scan run at 8 PM on Tuesday Is there a way for the Daily Active Scan to run ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sadish Marasinghe | 03 Feb 2011 | 4 comments
I need a solution I'm getting lots of logs (86Gb's worth of them and growing) created on one of the Netbackup Media servers (Netbackup 6.5.4, Windows Server 2008). The format ...
Forum Discussion by j083418 | 03 Feb 2011 | 6 comments
I need a solution HI all This should be really easy to answer. I have altered the settings of when signatures are deployed to clients so it is at during off speak hours. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by daveinspace | 02 Feb 2011 | 13 comments
I need a solution We are running Anti-Virus 10.1.8.8000 on Citrix Presentation Server 4.5 servers hosting Windows Servers 2003 R2.  The past couple of days we have been experiencing ...
Forum Discussion by BCSITS | 02 Feb 2011 | 1 comment
Opa, Neste artigo mostrarei como importar automaticamente listas de atributos do AD em CSV para preenchimento do campo de atributos customizados do Symantec Data-Loss Prevention no Windows sem utilizar o plugin de LDAP.  Não entrarei na parte de ...
Article by Lippi | 02 Feb 2011 | 0 comments
I need a solution Summary:  I solved my LTO4 transfer rate problem by rolling back the tape driver from the Symantec installed driver to the Microsoft driver. Details:  I had a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 483706471 | 02 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution I'm playing around with gdisk32.exe jobs in my Altiris deployment solution, and the amount of time it takes to perform this function is unacceptable--and it seems ...
Forum Discussion by Boots | 02 Feb 2011 | 6 comments