Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution Hi , I have a GUP server that keeps needing a restart every morning (and I mean every morning). The GUP server configuration is as follows: a) Host OS - ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 27 May 2011 | 5 comments
I need a solution We are in the process of upgrading our server to NetBackup 7.1. While doing this we are upgrading our server to a newer more robust hardware platform. I have followed ...
Forum Discussion by dwilson | 26 May 2011 | 4 comments
I need a solution Good day   I'm running a windows environment, Master Server and 2 Media servers, all on Netbackup 6.5 with Windows 2003 SP2, looking to upgrade to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetB_User | 26 May 2011 | 4 comments
I need a solution Hi All, Running NBU 6.5.5 on Server 2003, looking for a way of pulling of stats or a report for tape drive usage and media server usage, im sure this is possible ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jaykullar | 26 May 2011 | 4 comments
Hello, in the job monitor throughput column, the unit is mbits/min it seems incorrect (should be MB/min) Example : job running at 850 Mbits/min = approx 100 MB/min it simply does not add up... with the total bytes/time elapsed. And since it is in ...
Idea by rodv92 | 25 May 2011 | 0 comments
I need a solution Greetings, I have a Citrix Presentation Server 4.5 x64 farm, with Rollup Pack 6 installed.  During the past few weeks our users have begun to complain about ...
Forum Discussion by Justin Holland | 25 May 2011 | 7 comments
I need a solution Hi, LiveUpdate requires a new , and I need to know which is the minimum requirement regarding the hardware for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jodrestr | 25 May 2011 | 1 comment
I need a solution  Hello to all DLP community member,  I would like to know the policy processing sequence in order to "optimize" between groups/detection rules and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stephane.fichet | 25 May 2011 | 1 comment
I need a solution Immediately after I updated to BK2010 R2 (from R1), whenever I envoke an action that deals with the DB BK2010 is dog slow.  For example, if I create a new backup list ...
Forum Discussion by Thundercleese | 24 May 2011 | 4 comments
I need a solution I've got 10.1.2 installed (new installation) on a Lenovo x201 and for every menu option or user action with the software it hangs with the "not responding ...
Forum Discussion by jwdixonjr | 24 May 2011 | 2 comments