Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution Hello everyone, I found this same problem on another discussion that, unfortunately, didn't offer a solution. I have a single Windows 2003 server that ...
Forum Discussion by khemmerl | 21 Jul 2010 | 6 comments
I need a solution We are having major problems with the RTVscan (as well as the SMC.exe and CCapp.exe). Each of these services are often hitting very high Page Faults. I have read here ...
Forum Discussion by JeffHar | 21 Jul 2010 | 5 comments
I need a solution We have EP 12 (12.0.1001.95) installed at our office. We have three Virus and Spyware Policies (guessing these are defaults). 1)Virus and Spyware Policy 2) )Virus and ...
Forum Discussion by JeffHar | 21 Jul 2010 | 6 comments
Working in a company with a lot of servers and computers, we have 3 Backup Exec media servers responsible for 3 seperate backups. Also we have Symantec Endpoint Protection and Symantec Ghost. Every day i use remote management consoles to log into ...
Idea by rossk@ccorp | 21 Jul 2010 | 2 comments
I have AD OUs synchronized into SEP.  There are parent OUs with lots of child OUs.  When I run the Upgrade Groups with package wizard and I apply a new package I have to click "OK" to confirm every single change to every single OU.  There needs ...
Idea by OSU-SYSMgr | 20 Jul 2010 | 0 comments
I need a solution Currently we are using DS 6.8 sp2 on Server 2003 R2 virtual machine.  I am testing out a POC with DS 6.9 SP4 on Server 2008 R2 and SQL 2008 sp1.  We use the DS ...
Forum Discussion by curiousg 2 | 20 Jul 2010 | 2 comments
I need a solution Hi I have a backup exec 12.5 server backing up a remote server over the network, this works. The problem I'm having is that the backup takes 95% of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Paulio | 20 Jul 2010 | 1 comment
I need a solution Hi All, I am using NetBackup 6.5.3.1. I have configired the Yearly FULL Backup to run every 1st saturday of year (means 1st saturday of January). But Backup got ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rahul.Arora | 19 Jul 2010 | 22 comments
I need a solution User's laptop (XP Pro) has SEP 11.0.6005.562 virus def 2010-07-14 rev002.  This is a Managed client. Laptop has picked up some sort of Trojan that indicates ...
Forum Discussion by TCIA | 19 Jul 2010 | 2 comments
I need a solution I gracefully stopped a job because it was saturating a remote link.  If I select the job and click on "Restart job," is it going to pick up where it left off ...
Forum Discussion by rsamora@eprod.com | 19 Jul 2010 | 1 comment