Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution Our environment is a NetBackup 7.0.1, PureDisk 6.6.1 SPA 4 nodes: 1. SPA (mbs, mbe) 2. MBE(only) 3. CR(only) 4. CR(only) and 5. failover that is replicating to an ...
Forum Discussion by Mike_Williams | 09 Feb 2011 | 1 comment
I need a solution All: I just submitted a ticket for this issue but thought I'd throw this out to the community as well. I am running CCS v10.0, with PCU 2010-4 installed.  ...
Forum Discussion by ahumphries | 09 Feb 2011 | 22 comments
I need a solution Hi all, Quick question, If you have users that work outside of the corporate domain, lets say permanently at a customer site. How would (if at all possible) the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eugann | 09 Feb 2011 | 6 comments
I need a solution Greetings every one, I have a Laptop with Windows 7, Ultimate, 64-Bit. I have Symantec Endpoint Protection version 11..0.6200.754 installed as a Self managed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nisha_netwrk | 08 Feb 2011 | 10 comments
I need a solution Hi everyone, I just want to let you all know a new version of EV Dashboard is now available. This version comes with a few updates and fixes, the major news is the ...
Forum Discussion by jprknight-oldaxatech | 08 Feb 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, Can anyone confirm if performance is enhanced by using archive points for all subfolders of a large (say 100 GB +) data share when selecting from the add new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by roaryT | 08 Feb 2011 | 24 comments
I need a solution Hi all, It has just been brought to my attention evdiscuss.net is no more. So I have started to move things over to sourceforge. A slightly newer version of ...
Forum Discussion by jprknight-oldaxatech | 08 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution I was wondering how many connections a Netbackup client could handle at any one time? Been getting a few problems when trying to backup a cluster (Windows 2003 ...
Forum Discussion by j083418 | 08 Feb 2011 | 4 comments
I need a solution We are doing VM agent backups of vSphere 4.1 virtual machines (hardware v7) and are not very impressed with dedupe backup performance. What should we be getting?? ...
Forum Discussion by smtp25 | 07 Feb 2011 | 4 comments
I need a solution Dear All, I'm new to VCS and going throuhg VCS4 student guide to learn VCS. I have created two node cluster in Vmware using VCS-5.0.30.00-MP3. In VCS 4, ...
Forum Discussion by Veeraa | 07 Feb 2011 | 5 comments