Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution I am getting extremely slow backup speeds for our Exchange backups.  I am backing up our Exchange luns by mounting the luns on the media server via iscsi and backing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rwigg | 04 Jun 2010 | 3 comments
I need a solution We use SBG newest version, installed on ESXi. We want to control mails with document files attachments. So we created a dictionary „Partnership_Companies“, where ...
Forum Discussion by stano | 04 Jun 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, From symantec's compability chart it said: Symantec supports archiving from Enterprise Vault to any high-performing storage product running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Trigger821 | 03 Jun 2010 | 2 comments
I need a solution So I am planning to get 2 servers (with the minimum HW req), one for the EV and one for SQL 2005 server in an environment with 150 users with semi-heavy email ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Trigger821 | 03 Jun 2010 | 7 comments
I need a solution Environment: Microsoft Windows 2008 Standard 64bit OS Partition marked for Backup as Backup Destination RDX Drive used as Off-Site location FTP Used as ...
Forum Discussion by Michael Mills | 03 Jun 2010 | 5 comments
I need a solution Hi, Just a quick question about NetBackup Version 7. Does version 7 support backing up more than one client within 1 policy at a time to disk? We ...
Forum Discussion by RabR | 03 Jun 2010 | 1 comment
I need a solution Dear All, Below is the error messages  i am getting from my server root@gtsun3 # vxdisk list DEVICE       TYPE      DISK         GROUP        STATUS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mamady123 | 03 Jun 2010 | 3 comments
I need a solution Hi there. I am having an issue with my Install Packages tab under admin. Whenever I go into there, it takes forever if at all to bring it up and show the ...
Forum Discussion by crush2090 | 01 Jun 2010 | 3 comments
I need a solution Dear All, i have downloaded and installed NBU 7. (upgraded from NBU 6.5.4 to NBU 7) tested basic Filesystem backup/restore. i need to take full backups of ...
Forum Discussion by Shakil Qureshi | 31 May 2010 | 1 comment
I need a solution We backup to a VTL, then duplicate to an SL8500. When the SLP jobs queue up, they allocate resources to the job before they determine if it will run - so they lock ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David McMullin | 24 May 2010 | 2 comments