Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution Hi guys, I'm testing dedu of NBU 7 with audio files. I'm getting dedu ratio of 3% of 5TB ".wav". The question is: Can I reduce ...
Forum Discussion by jsouza | 08 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution Sorry for the long title. In our current environment we have a CASO server at the primary site and a Media server at an off-site. On the CASO I have a regular ...
Forum Discussion by Maynard01 | 08 Dec 2010 | 14 comments
I need a solution I have two dropdowns. I need to fill the second dropdown depending on what the user has selected in the first dropdown. Its a very simple event handling task but I do ...
Forum Discussion by kelly123 | 08 Dec 2010 | 0 comments
I need a solution Good afternoon, We are currently experiancing some major issues with Symantec EndPoint Protection clients on "Backup Servers" running Commvault. It ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DraganDEEWR | 07 Dec 2010 | 3 comments
Foreword:  the content of this article or other article related is only intended to be used on test systems to create a workload where real computers cannot be added to the system. Stress testing a Symantec Management Platform server for ...
Article by Ludovic Ferre | 07 Dec 2010 | 0 comments
I think it would be cool if Symantec would release an API for their Data Identifiers so we could use them instead of regular expressions. Especially since regular expressions take longer to process. Here in Jamaica and other smaller countries and ...
Idea by xlloyd | 07 Dec 2010 | 0 comments
I need a solution Hi, What can be the cause of very slow FSA performance? Situation: EV 9.0.0 (on virtual Win2008R2 server 4 procs - 3GB RAM) Fileserver: also ...
Forum Discussion by RVD | 07 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution We are running Altiris Patch managemnt in our environment, these days sql DB size increasing rapidly and the drive in which it is located is out of space.We have only ...
Forum Discussion by prasad.ganta | 07 Dec 2010 | 14 comments
I need a solution Two PCs got put into a client group with USB blocking turned on. On each one I moved the client PC into a 'group' that does NOT have USB enabled but the ...
Forum Discussion by TomMLS | 06 Dec 2010 | 14 comments
I need a solution Hello, I've got a bit of a strange problem that I'm hoping someone can shed some light on: I've got a brand new HP Proliant server with an HP ...
Forum Discussion by Norman The Viking | 06 Dec 2010 | 3 comments