Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution SEPM 12.1.5 server on Windows 2012 standard. When i search the network it takes a very long time when i get a result. In SEPM 12.1.4 this was no problem. ...
Forum Discussion by kf-ict | 25 Sep 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) hi  We have a machine with Windows 2008 and Oracle  What is the best recommendation for backup?  A unique work which ...
Forum Discussion by jcprieto | 24 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution I have an Exchange 2010 passive node mailbox server located at a remote site (over WAN link) that I would like to exclude from the BE 2014 backup job.   I am having an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symantics | 24 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Any idea what's going on here>? It's bee nat 10% for like 90 mins. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 24 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution When the services are enabled and running for symantec system recovery 2013, the Exchange 2010 console and powershell (on SBS 2011) no longer starts. it sticks ...
Forum Discussion by slavishrook | 24 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution We are seeing an issue whereas the Symantec Management Agent (AeXNSAgent.exe) is either hanging when powering off/rebooting with the message "Shutting ...
Forum Discussion by MyITGuy | 23 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution All,   We recently have need to repair the 7.5 database {installation is only 3 months old  :*(  }  I understand that there are three different methods of ...
Forum Discussion by Powershell_Guru | 23 Sep 2014 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi All, just wanted to know if anyone out there using netbackup 7.5 or 7.6 using on Redhat 7 ES. wanted to create a migration ...
Forum Discussion by sdhotre | 23 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all, I have a Netbackup Appliance 5220 7.6.0.1 and I am trying to restore a physical Windows 2008 Server to vSphere.  A VIC server running Windows 2012 is used ...
Forum Discussion by mrDavid | 22 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution We're about to deploy an update to our current Backup Exec implementation and have a tape library attached to the back of a NAS through SAS. Our backup server ...
Forum Discussion by Mgamerz | 22 Sep 2014 | 7 comments