Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution Hi Experts, Can help me to investigate a backup job which was supposed to complete in 1 day took close to a week  I suspect it is because of availibility of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 09 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution I was noticing the other day that a couple of IPs were showing multiple name entries when I searched clients but only one was showing as connected.  I was able to ...
Forum Discussion by Ariphaneus | 09 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello  We are using BE3600R2 and whenever we using WebUI we are unable to find details related to  Disk Raid  Battery It says No disk No Raid ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 08 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution We are using NBU 7.6.0.4, Windows Server 2012 R2 Standard. I need to check if the item is duplicated or not. Or if it is SLP not complete, I want to forcefully put it ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 07 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution I have installed One EV server 9.0.3 that is failing all the time, and now i installed other EV Server 11.0.1 and need move user one by one to the new server, whats is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gilito80mx | 07 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Env: NetBackup v7.6.0.1 on RHEL 6.4.  Master/media server (single node).  Fairly new build, about 3 weeks old. Issue: Duplication to tape (over FC) from MSDP disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdo | 07 Mar 2015 | 15 comments
I need a solution I hate "slowness" complaints, so ill start off with an appology. We just migrated to SEP this week.  I received the random slowness reports. Most seemed ...
Forum Discussion by JJV | 07 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, A quick question... currently I am backing up my VMware environment using SAN Transport to LTO 6 tape library. I am getting between 7000 and 12000 MB/min ...
Forum Discussion by LozBC | 06 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, We have recently built a 4-node Oracle single-instance CFS cluster, with more to on the way. The cluster will host many databases, and all nodes will ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Haniwa | 05 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi guys, I need help.., Plan is that Migrate SEP 11 to SEP 12.1.5 existing setup : one SEP server in HQ and one standalone SEP server in DR My plan is ...
Forum Discussion by shaabin | 05 Mar 2015 | 10 comments