Video Screencast Help

Performance

Results for Performance

I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution We have a windows server 2003 being used as a bridgehead for exchange. There was SEP 11 installed and we upgraded to SEP 12. After the installation took place, a ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 23 Jan 2015 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) SmartPool provisions a caching storage for virtual machines running the Symantec Storage Foundation’s SmartIO solution. Dynamic ...
Forum Discussion by Kavita Pillai | 23 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all , I am going through a new installation of SEP and has deployed around 950 agents now , and have statistics which are showing a large number of viruses that ...
Forum Discussion by Outrageous | 23 Jan 2015 | 62 comments
I need a solution Hi guy, I recently started having some issues with vmware backups, but for just one site. Usually I would have about 20mbps speeds, and then they drop to less than ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ramiro-Magan | 22 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Few of my GUP's are unable to take update from SEPM i have enabled sylink log on GUP server and have uploaded to this post. The only errors i could ...
Forum Discussion by Jeshrel | 21 Jan 2015 | 12 comments
I do not need a solution (just sharing information) Issue we are experiencing right now is when we change the configuration of the policies in the nbu 7.6.0.4. it takes almost forever ...
Forum Discussion by DV1UBY | 21 Jan 2015 | 17 comments
I need a solution Hello everyone, My Server 2003 running SEP Manager 12.1.5, When SEP Manager running a perior of time about 5-10 minutes it cause system slowdown and other PC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 20 Jan 2015 | 14 comments
I need a solution Hi all, We have a huge file server and i've setup the backup selection as follows: d:\folder\a* NEW_STREAM d:\folder\b* d:\folder\c* ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Seth_E | 18 Jan 2015 | 11 comments
Hi you guys (and girls) My customer wants to renew his backupsoftware... I tested a trail SSR 2013 and found out that GRT restore for exchange 2010 works but only for emailfolders. Why is it not working for calendar items, contacts and ...
Idea by Rsit | 18 Jan 2015 | 0 comments