Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution Hi Experts, I have one RedHatLinux server named "song" and I installed NetBackup client Version7.7 on it. There are two VMs named ...
Forum Discussion by Lacey Chu | 25 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution We are a looking for a way to host our Symantec Encryption Management server in Microsoft's Azure cloud platform.  This is largely for disaster recovery ...
Forum Discussion by madendevr | 25 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution We have the following 2 scenario: 1) DCS: SA installed ver 6.5 . SQL instance installed. I now want to add a failover DCS:SA server . How to do that? Just ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 25 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, I am facing the following error: 1.I encrypted the drive (company polici) on computer 1 2. I red and wrote on the drive on computer 1 and 2 ok ...
Forum Discussion by mosu_d | 24 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution We had a tape library that we deleted from Netbackup and then readded it back in. Unfortuantely we forgot to move the tape media from the library out of it before ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LFCNZ | 23 Aug 2015 | 13 comments
I need a solution So here I am, after deploying an image on 18 computer, 17 are stuck on "Booting Production Partition...". Only 1 computer with a succesful depoyment. All the ...
Forum Discussion by fseaide | 21 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution I have a customer who due to an unfortunate placement of the server had their server plunge 6 feet onto a hard floor. Surprisingly the OS drives survived but the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OnsiteJim | 20 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I have read  http://www.symantec.com/docs/TECH134702  but it does not fix (only describes how to prevent) a missing key file problem. I had my archiver shut down ...
Forum Discussion by GeoffSVM | 20 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution I backup all system server 2012 R2  ,but every time restore system ,miss HYPERV HD FILE? I create AD , HYPERV guset os windows 7, all os join domain . i use ...
Forum Discussion by michael.wang@jc... | 20 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution In using WinPE for Drive decryption, does it need to be on thesame version as the Encryption Desktop installed on the machine? Hi Rinoa21, It is backward Hi ...
Forum Discussion by Rinoa21 | 18 Aug 2015 | 1 comment