Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution Greetings everyone,   More fun I am having. When trying to do a windows client restore using Backup, Archive, Restore no windows backup  history is found. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GHas | 12 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm in a little jam. Our network admin quit and I need to perform a restore from 2 LTO4 tapes that has some user data saved. I generally perform all ...
Forum Discussion by AntzB | 12 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Dear Sir/Madam   I executed BACKUPEXEC ORACLE BACKUP EVERY 2AM until last June. I removed backup job on BACKUPEXEC and I don't execute any backup job ...
Forum Discussion by JangSoon Park | 11 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, For some of our tape backups, we want to export tape data (like we can see in snapshot view). In restore tab, i can see tapes with it's content or in ...
Forum Discussion by selman.ozceylan | 11 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, For some of our tape backups, we want to export tape data (like we can see in snapshot view). In restore tab, i can see tapes with it's content or in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by selman.ozceylan | 11 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Since migrating to NBU 7.6, when I perform a file restore, instead of the media server which did the initial backup, the master server is being used instead. How ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ron Cohn | 10 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution I have talked to a couple people about this but it now for sure needs addressed so going to start a new link to ask for suggestions. I have a SEP 12.0.1001.95 that ...
Forum Discussion by mli7777 | 08 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I'm using Wise InstallBuilder Ver 7.03, and as a result of a disk crash have lost my script files. I have only been able to recover a *.WSM file, and not a *.WSE. ...
Forum Discussion by hobiejunkie | 07 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I have installed Symantec Storage Foundation v.4.0 for Linux, Veritas Cluster Servises 4.1 with oracle agents on Red Hat Enterprise Linux 4 update 8. I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tanyshka | 06 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi! Symantec says this: Backup Exec now fully supports Windows Server 2012 and Windows Server 2012 R2. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matiasm74 | 06 Aug 2014 | 6 comments