Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution All, I need urgent help with VSFW 4.3.  I restored a Windows Server 2003 from backup and it also restored VSFW 4.3 but not the configuration it has for the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by benitos | 21 Aug 2011 | 4 comments
I need a solution Hi All I've configured MSDP on NBU 7.1 (WIndows 2K8R2) MSDP pool on 1TB scsi disk   We have approx 300 GB of Full Data with approx 30 GB ...
Forum Discussion by captain jack sparrow | 20 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Using EV9 / SP2 and am in a test environment.  We had provisioned about 1000 mailboxes (using loadgen) on Exchange 2010 and did some archiving.  Make a long story ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ev_hds | 19 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution Have you seen the manual Have you seen the manual yet? NBU Security and Encryption Guide http://www.symantec.com/docs/DOC3655 Assistance Are you ...
Forum Discussion by Deepak_gulati | 18 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution We have recently upgraded to Exchange 2010 from Excahnge 2003. We need to restore a mailbox from our year end backup which is from the 2003 server. Please can you ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Neil Marshall | 18 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Si requiero recuperar un servidor windows 2008 (que ya no arranca) usando Backup Exec, ¿es posible bootear directamente del equipo sin necesidad del CD? Estoy ...
Forum Discussion by Arnold54 | 17 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution I have DS 7.1 installed in WS 2003. I did a image deply to a laptop running Win XP, installed Altiris Agent with automation folder and other policies i have enabled in ...
Forum Discussion by jdcastillo | 17 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution Hello We recently ran into issues with one of our application servers which is running on Windows Server 2008 R2. We needed to restore an older version of a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TornadoWire1 | 17 Aug 2011 | 5 comments
I need a solution A customer of ours has had a fire, with some luck they kept a tape off-site.....or so I thought. We got a replacment server, stuck the recovery cd in to recover ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RodneyC | 17 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution How do I find out where a given component is being used? Somewhere In a project I've inherited there is a component that's throwing an error however I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JamieDixon | 17 Aug 2011 | 1 comment