Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution I've just updated my SEP Management from 11.7 to 12.1 RU1. I wanted to install some clients with some packages from the management console but they could not ...
Forum Discussion by Caspar.Willemsen | 07 Mar 2012 | 8 comments
I need a solution Hello everyone, i've been given a task to restore data from previous year's catridges(Tapes). Some days back we've pulled(Ejected) all the tapes ...
Forum Discussion by arsalanali | 06 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution I'm doing some testing of BE 2010. I'm doing a backup to an old DLT tape. The tape already has a job on it that I succerssfully backed up using the standard ...
Forum Discussion by broonster | 06 Mar 2012 | 9 comments
I need a solution I want to know how to restore to a different server in case I need it. My backups are being made from oracle anget netbackup using Rman.  In normal backups Os ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Netbackup_fan | 06 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution We are backing up Virtual Machines using BE 2010 and the AVVI with GRT Enabled, these are Windows 2008 servers and the primary disks are backing up just fine with ...
Forum Discussion by Shugart | 06 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hallo,   Also ich habe Backup 2010 jetzt im Test. Leider muss ich feststellen, das Linux immer noch nicht richtig unterstützt wird. Ich ...
Forum Discussion by SZimmermann | 06 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution I'm reading the BE 2010 admin document and I'm slightly confused about the GRT restrictions for Exchange. It says a restore of messages or mailboxes cannot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by broonster | 05 Mar 2012 | 3 comments
IN version 11D whenever a restore would be started if the media that was used for backup was not available it woudl prompt for the media to be inserted. In speaking with Support at Symantec this is no longer an option and the job simply fails with a ...
Idea by aplechaty | 05 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution Hello, I've been having a few problems with Ghost version 11.5.1.2266 and i'm hoping you guys can help me out. I'm trying to get an auto ...
Forum Discussion by LSSJPDude | 05 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution HI ALL I have some issue with the catalog file in backup exec 2010 R3 i have i master server and 2 secondary server(mail exchange server) i see that all the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohammad.abushaar | 05 Mar 2012 | 2 comments