Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution Hi I use Norton 360.  I was trying to open a program that i have used multiple times and it told me that it was on a network that i didn't have access to, but i ...
Forum Discussion by 3dogs | 22 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Hello experts I'm using NBU 7.0, I've Catalog backup C:\Program files\veritas\Netbackup\db If the Catalog contains only the directory C:\Program ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pruvn | 21 Jun 2011 | 4 comments
I need a solution Need to get Old Reports on Netbackup 7.1 I need some report such as logs, status of backup for Auditor.  I got from Master server that show only 28 Days.      My ...
Forum Discussion by platycerium | 21 Jun 2011 | 4 comments
I need a solution Hallo, Ich bin neu hier und bitte für Form- oder ähnliche Fehler schonmal vorab um Entschuldigung ;-) Ich habe hier einen Server zu betreuen: "2003 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dr.emmet | 21 Jun 2011 | 5 comments
I need a solution I ran a bpcatlist dadadada -since-days 5   and the list of images included a backup that was run today.    I ran bpimagelist dadada -hoursago 120, and no entry was ...
Forum Discussion by mudabo | 20 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Hi I'm using Symamtec Ghost Server 8.2.0 to create/restore an image of my computer using boot floppy over the home network. Now I'd like to buy ...
Forum Discussion by anonimous | 20 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm trying to perform a granular restore of a mailbox to the user's original mailbox. I get errors when attempting to do this (see below). I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fhsaatech | 20 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution NBU Enterprise 7.0 and 7.01 (Windows) Hello, I'm trying to do a Linux VM restore but get the following warning when using the Backup, Archive and Restore ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TA0 | 20 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Hello experts, I am TIEN, IT in Prudential Vietnam. I am using NetBackup 7.0. Site A: Hardware the same with site B Operating system is Windows Server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pruvn | 20 Jun 2011 | 11 comments
I need a solution I am in the process of re-building my primary (RU6 MP2) SEPM having successfully created a replication partner. The issue is I have discovered that the encryption ...
Forum Discussion by Pete_ACC | 20 Jun 2011 | 8 comments