Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution I am using Symantec System Recovery 2011 for both the backups and the recovery disk. My backups are good and i can do folder and file recovery no problem. The issue ...
Forum Discussion by capsys | 06 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, we're testing the Backup Exec SDR function. We have noticed, that at each server where SDR is activated, only three point time Backups are provided. Is ...
Forum Discussion by Daniel Be. | 06 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone , we have tried to upgrade few of our DLP agents to the version 12.5.1. Few of them have failed the upgrade process. I am attaching the upgrade.log for ...
Forum Discussion by Outrageous | 06 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Our Netbackup images (.f, /usr/openv/netbakcup/db/images) is around 800GB. Before when we need to restore on DR, we run "bprecover" and select "P", ...
Forum Discussion by FelixZhou | 05 Mar 2015 | 13 comments
I need a solution We have dozens of data DVDs with encrypted files on them, but no longer have the software.  We were using Endpoint Encryption 8.2.1.  We still have the password used ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jim Beamer | 04 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I want to back up my eight identical Windows Server 2012 R2 Hyper-V hosts and my three Server 2008 R2 with Backup Exec 2014 SP2 virtual machines. I can't use the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sublaner | 04 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, We have backupExec 2014 Sp2 on windows server 2012, and 4 sharepoint 2013 WebApp. We backup the Farm with this 4 WebApp.the backup work fine When we ...
Forum Discussion by tkw | 04 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution I'm trying to do a full backup of Windows server (file server, Oracle, MS SQL). I include all of the availale components (C:\ drive, Oracle and MS SQL instances, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hdablin | 04 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi I have an issue with SSR2013 R2 respectively with LOR, I can backup computers to network destination, but I’m not able to recover a computer from the SSR ...
Forum Discussion by JohnKu | 03 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hi,  i've switched off tape library whit LTO2 tape but a deduplication process still working and do error 800. How i can kill this operation? Thanks ...
Forum Discussion by Stevaz | 03 Mar 2015 | 1 comment