Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution Hi all, We currently have a working BEXEC backup strategy and have recently had a critical hardware failure of an old Exchange 2003 server that required SDR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Metatron5196 | 01 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Can we have a master key to decrypt any encrypted email using PGP encryption for email. If yes i would like to know the steps for testing this. If no , can you point ...
Forum Discussion by rcvinjana | 29 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
Hello there I am able to backup using the SAN transport mode but unfortunately restores have to be done through NBD over the LAN, which is about 3 X slower than the backups. The number of hours that a full DR restore will take us is currently ...
Idea by Carl Hamilton | 29 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution bonjour Monsieurs et Dames. j'ai de problemes avec mon backup exec .  en effet mon server backup fonctionne correctement, mais c'est le serveur continous ...
Forum Discussion by karaguer | 27 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution I am planning to replicate my production environment to dev environment so i cloned my existing DB with all the contents and changed the DB instance name,.When i tried ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Remas | 26 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Had a mirror between to SAN arrays A + B on an older solaris 7/32b + vxvm 3.1, which needs to migrate to new vxdmp version. Shut solaris 7 down, moved SAN B ...
Forum Discussion by Steffen Soerensen | 25 Jun 2015 | 10 comments
I need a solution Hello everybody, I would like to know if it is posible to have enabled San Media server and FT Media server at the appliance side because i need to have SAN ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 25 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution I am seeing the altiris agent continually crash on new installs of the agent  This is what event viewer is showing.  Any thoughts? Faulting application name: ...
Forum Discussion by SonicGT | 24 Jun 2015 | 13 comments