Video Screencast Help

Recovering

Results for Recovering

I need a solution Hi All I recently installed NBU 7.6.1. My backups are running except for a few clients that cannot connect. However when I try to restore the all clients cannot ...
Forum Discussion by HeadOffice | 16 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I have a data hdd that has been backed up for some time now with a backup set of a weekly full image and daily incrementals.  If the drive fails and I replace the ...
Forum Discussion by dmcmillen | 16 Mar 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) In my circumstance anyway.  I have for the last couple of month been stuck at  Step 2 of 5 Waiting to update shortcuts. ...
Forum Discussion by strecarten | 16 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hello everyone! Just a quick question. Has anybody tested DLO Client for Mac with OSX 10.10? Having a few continues freezes with the client. Mac OS ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 16 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello there! I have a huge problem using Symantec BackUp Exec 2010 R3. Actually never had any, but since past month we are running a second fileserver which is to ...
Forum Discussion by aceint | 16 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, I have a serious issues with tape drives, I'm a rookie here so please any help would be really appreciated. Based on whta I already got from ...
Forum Discussion by Pablo_Stani | 16 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Dear All Is it possible to upgrade SEPM 12.1 to cloud version, How to acheive it. Please guide me. Regards s.admin Hope this help SEP SBE Hope ...
Forum Discussion by s.admin | 15 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hello Team, couple of months ago I needed to rebuit the server that has runing the Backup EXEC 2010 R3 with SP3. As old backups are not in the current databases I ...
Forum Discussion by vparlaghy | 12 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Guys This is a more of a hopeful "somebody help" then a request for help!! Basically......a public folder email thats been archived and replace ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xgtdec | 12 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution I was testing some imaging prepping.  Windows system image.   Sysprep and Clonezilla. I wondered what happened for SEP.  We leave it off the image and install it ...
Forum Discussion by rmoc | 11 Mar 2015 | 3 comments