Video Screencast Help

Reporting

Results for Reporting

I need a solution Just recently installed OpsCenter on a windows 2008 r2 VM server. The master server is also a windows 2008 r2 server and we are on version 7.01. After installing the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jwallen21 | 27 Aug 2011 | 5 comments
Scenario:  An Administrator logs into the Symantec Endpoint Protection Manager Console and removes a Global Exception Policy from all groups defined with the SEPM, causing several mission critical applications to stop functioning. The Audit logs ...
Idea by Mudit Kumar | 26 Aug 2011 | 6 comments
I need a solution Getting BSOD after installing SEP RU7 version. BSOD with reference to sysplant.sys. Error code : 0x0000008e Issue occurs in just one laptop .OS - Windows 7 32 bit ...
Forum Discussion by Madhavan Thangavelan | 26 Aug 2011 | 5 comments
I need a solution I manually uninstalled the RU6 i followed the document for uninstallation http://www.symantec.com/docs/TECH91038 now i tried installing the RU 7 as ...
Forum Discussion by Rey | 24 Aug 2011 | 8 comments
I need a solution We just went thru a SMP 7.1 install.  We set SQL 2008 on a separate Server 2008 server.  The problem I'm having is getting anyone other than me to be able to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rdvanorman | 24 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution Hi All I hope you can help.  I am relatively new to OpsCenter and I am looking for assistance with reporting.  I've been asked to create a single report (if ...
Forum Discussion by RQuayle | 24 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Netbackup 7.1.0.1 Windows 2008 R2 Hi all, Suppose there is a successfully completed restore job shown in the activity monitor, and it shows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RLeon | 24 Aug 2011 | 5 comments
I need a solution I am running 10.1.9 on approx 4500 machines. Symantec Reporter states that there are 4500 machines in the estate but the SSC reports there are 3800. I need to ...
Forum Discussion by dtoflaherty | 24 Aug 2011 | 1 comment
I need a solution Two months ago I had installed the SEP 11.0 bt now clients are not updating from server.Some users have net connectivity at their system so i updated that clients from ...
Forum Discussion by sym_sam | 23 Aug 2011 | 11 comments
I need a solution How I can move jobs from the activity monitory netbackup netbackup for windows to another ? and finally ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Paulo_Mendez | 23 Aug 2011 | 2 comments