Video Screencast Help

Reporting

Results for Reporting

I need a solution Upon logging into (7.1.4) UI, my main dashboard has a popup window error.  Am also getting same window every time I open a case and am taken to the case home. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deepak Jindal | 06 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello guys,   just wondering, we get these "CRITICAL: NETWORK VIRUS DETECTED" notifications from SEP 12.1x - But I can't seem to find that as a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by luukee | 05 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I have checked on a few machines and have found smc service was stopped, which log do i refer to to find out how or why or who had stopped it? No ...
Forum Discussion by Jeshrel | 05 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution We upgraded our 5220 from 2.5.4 to 2.6.0.3 and we no longer get any Vault Reports.  NOT Enterprise Vault, just the normal vault that comes with NBU.  Anyone else run ...
Forum Discussion by SLindo | 04 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi everybody I have a question. I have this query SELECT [TaskHistoryID] ,[Name] ,[Description] ,[CreateDate] ,[CompleteDate] ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mariomendez83 | 04 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I need to create a sql query report in OpsCenter, so I am able to locate the clients that are performing poorly regarding backup. So what I would like your ...
Forum Discussion by TBeckDK | 04 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Is there a way to generate a report for SEP corrupted clients hi Export computer status report Filter the disabled column Does the disabled column says ...
Forum Discussion by Secin | 04 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, What is the retention period of access logs stored in SWG.   The SWG will keep all The SWG will keep all incidents by default. You have to go in ...
Forum Discussion by Indu Kumar | 04 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Team,   I am phasing an issue creting the Client inventory details report in my Symantec Managment server. The report is not showing full number of clients in ...
Forum Discussion by sanjayop26 | 04 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hello,   I am having an issue where Opscenter is showing different policies than what is on our master server. The policies it shows no longer exist and have ...
Forum Discussion by Tdizzle | 03 Nov 2014 | 4 comments