Video Screencast Help

Reporting

Results for Reporting

When calls are logged by email and you report on them later by exporting to Excel or emailing the report in an excel format, when you select the Description field to show what was said in the body of the email, format comes out as pretty much unreadable. ...
Idea by yabru | 25 Feb 2011 | 0 comments
I need a solution Hi,   I have setup cms 7.0 in a test enviroment and sent the url for the agentless.exe to gather inventory. the report seems to run fine and complete for these ...
Forum Discussion by Eugann | 25 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution All,   I am running NS6 still and have a question about custom inventory and the table that is created in the database.  I setup a job to go to the registry in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SnappyJY | 24 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution When creating quick reports in SEPM version 11.05, there are hyperlinks in the report for the managers that work.  When you have the same report scheduled and emailed ...
Forum Discussion by Greg H. | 24 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution hi everyone  I have a problem with a specific model of computers, they do not appear in the inventory report is at: Reports > Discovery and Inventory > ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cesar_echeverria | 24 Feb 2011 | 1 comment
I need a solution 1. NO ONE IS ANSWERING THE PHONE ANYWHERE AT SYMANTEC 2. YOUR PHONE SYSTEM IS REPORTING 1 MIN THEN OVER AN HOUR 3. I WAS ON HOLD OVER TWO HOURS 4. I HAVE ...
Forum Discussion by dnoble@aspdd.com | 24 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution Hi, I wonder if there is any way to tell in Symantec Management Console (or Deployment Portal) if a PC is online right now and especially if/what user is currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HHCORP | 24 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution Hello folks,   Does anyone knows how to create a scheduled report for virus definitions distribution that shows the hostnames of the outdated clients ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FbacchinZF | 24 Feb 2011 | 6 comments
I need a solution I have 2 SEPM consoles, 1 is showing results and the other one is not. WHY? Does anybody have any advice on this!!! Both consules have the same operating system-server ...
Forum Discussion by mvivero | 24 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution I seem to remember pre SD7 MR2, that we could run a report which would tell us how licenses were currently in use, and who those users were. When MR2 came out our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yabru | 24 Feb 2011 | 5 comments