Video Screencast Help

Reporting

Results for Reporting

I need a solution Hi everyone,   Before I begin, let me apologize in advance in the event I'm posting this in the wrong place or my question lacks enough detail. I've ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bluebullet2121 | 02 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Good morning! I have a report that is emailed to me daily (it's a .csv file of the jobs from the last 24 hours). The .csv filename is really really long, and ...
Forum Discussion by spitman | 02 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello,   i have build a customized ProcessViewPage. On my Workflow i have set this Page at the SetupProcess Component. All works fine. But now the customer ...
Forum Discussion by breitenborns | 01 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Techiz,  In the query below when I am using DATEDIFF, its not giving me correct date range output.   SELECT nb_JobFilesArchive.jobId as 'Job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sid1987 | 01 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We get alerts for high risk intrusions detected but I'm not sure how to identify the site or url. We are using Symantec Cloud Endpoint Protection with Windows 7 ...
Forum Discussion by Barry B | 30 Jun 2014 | 3 comments
While managing permissions on shared resources, one of the recommended practice is to assign permissions to groups rather than to users directly. Maintaining user accounts directly can be cumbersome and inefficient especially when people are moving ...
Download by rthaper | 30 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Good afternoon, We are running 7.1 R7 I have a need to send a report to a colleague but it will regulary have about 8000 rows in it. So I would like to send it ...
Forum Discussion by D-Chad | 30 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi trying to get a report of user logon/logoff times for a particular user on a particular machine over a given date range I've had a look through the std ...
Forum Discussion by carlsson | 30 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, Just inherited a Netbackup 7.1 Environment with OPS center 7.5.  It looks like OPS Center was never setup properly.  Just wanted to ensure that OPS Center ...
Forum Discussion by hanskniep | 30 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution I've been reading this thread linked below as its exactly what I need to do, however the tech note linked no longer exists. Does anyone know if this is still ...
Forum Discussion by Paul.E | 30 Jun 2014 | 1 comment