Video Screencast Help

Reporting

Results for Reporting

I do not need a solution (just sharing information) Here is a report that might be useful in determining the subnets in your 7.X environments mapped and not mapped to Sites. It also ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 03 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hello.   When a tape without barcode label is inserted into backup exec 2010, that has barcodes disabled. it is easy to insert label into the tape by clicking ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vovocals | 03 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi We having Client Managment Suite 7.1 SP2 MP1 Suddenly all the altiris agents are stop working getting any software delivery task or any update client update ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CBZ9104 | 02 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution About a week ago a client's server started reporting backup status unknown to our RMM application. I wrote it off as a hiccup, schedule a reboot and cleaned ...
Forum Discussion by EMC Computers | 02 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, In 7.1 how do we gather monitor inventory information.  I have found several references to 6.9 but nothing in relationship to 7.1.  Currently I have an ...
Forum Discussion by Blade_CO | 01 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I would like to know what database table(s) contian the NAME of a image.ghost file.  It is tedious to search or open all the folders on the task handler trying to find ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SRJaeger | 01 Oct 2014 | 10 comments
Dear Symantec, Previously, in SMP 7.1, we could CREATE, DROP, UPDATE and INSERT into TEMPORARY TABLES and get some pretty complex reports working properly! However, as of 7.5 (SP1?) when we create new Connector Data Sources and Reports, we cannot ...
Idea by QuietLeni | 01 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution   I wonder if in Desktop and Laptop Option (DLO) can get the reports for each user and storage day by day.  thank you for your help.     ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Guysssss   please advise,  whenever we tried to install agent to machine, then agent reported to console. error appear: Authentication Failure: ...
Forum Discussion by R@mj0 | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Is there any way with 7.5 to change what fields are available for the onsite and offsite picking lists? Our tape handling teams are changing and the new one only wants ...
Forum Discussion by John Snodgrass | 30 Sep 2014 | 3 comments