Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi all. We have a issue here, we can make backups without problems, our Exchange 2007 server has 3 databases and there's no problem do make backups. But, we ...
Forum Discussion by Day After Day | 04 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution PC was broken with encryption by PGP Whole Disk Encryption, Maybe the mother board was broken. So, I connected the disk to other PC via USB. But, other PC ...
Forum Discussion by takka | 03 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution I am using a VMWare policy for Exchange type database and have upgraded the NBU client on my Exchange 2013 server from version 7.5 to 7.6.1 Now I am able to browse ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 03 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution I'm currently trying to Capture and Deploy a Windows 7 reference image to machines that we've just added SSD's to. The Capture seems to go fine, but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by brannel01 | 03 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I was searching bprestore command usage in NBU 7.1 but couldn't understand from few forum discussions. It will be great helpful to know the usage of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Elango_G | 01 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Dear , I have a problem with baxckup exec appliance 3600 E with Windows Server 2008 Enterprise R2 , you can not ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 31 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm using netbackup 7.6 on windows 2008R2 and attempting a redirected restore of a Exch 2013 mailbox database to a recovery database. To complicate things ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 31 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, I recently deployed SEE 11.0.1 and I am facing a big issue. SEE is configured to encrypt all partitions on the hard drives of all my users.  One of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kigordid | 31 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Good Morning, When performing a restore, is possible to land the data onto a NAS. I have a drive mapped to a 24TB area, however, when attempting a restore I ...
Forum Discussion by SteveDown | 31 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Sorry for the long post but I want to provide as much detail as possible to make my issue easier to troubleshoot. I'm having issues restoring from a successful ...
Forum Discussion by Malgamus | 30 Jul 2015 | 1 comment