Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution We have migrated old Sharepoint 2010 database to new Servers with Sharepoint 2013 database, when i schedule backup from Backup Exec 2014 (O/S: Win 2012 R2), it is ...
Forum Discussion by Mubasheruddin | 26 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Dear All,   We are facing the below  issue while restoring data from tapes Media Read error(85) , eventthough the media has data which has a retention ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mistaken333 | 23 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution 7/23/2015 4:12:49 PM - granted resource MediaID=@aaaaC;DiskVolume=eagan;DiskPool=eagan-dp;Path=eagan;StorageServer=Datadomain;MediaServer= 7/23/2015 4:12:52 PM - Info ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shinoj_online@y... | 23 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution I used backup exec system recovery to convert virtual to physical , in the virtual server used BESR 2010 install agent and run backup all system and used SRD ...
Forum Discussion by damrongpol | 23 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi Team Good Morning I am trying to restore data from last 3 days but it's giving an error. Tapes are available. Plese look in to below and help me out of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kakaluru | 22 Jul 2015 | 13 comments
I need a solution Im trying to boot my SRD 2013 11.0.1 on a new HP Proliat DL160 Gen9 and dont recognize the Keyboard or Mouse. I cant do anything because of that. i Disable the USB 3.0 ...
Forum Discussion by J3d1 | 22 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi,  I am pretty new to Symantec backup EXEC 2014.  I have a SQL Server 2005 instance on my PROD server. I have been given a task to migrate databases from ...
Forum Discussion by pokhreis | 22 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Here's the restore details 7/22/2015 6:01:04 PM - begin Restore 7/22/2015 6:01:05 PM - Info dbclient(pid=2492) INF - RESTORE STARTED USING        ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pfernando | 22 Jul 2015 | 1 comment
The current setup on NBU 7.6.1.2 and all earlier versions applicable, is such that if you use Oracle Intelligent Policy (OIP), the default security settings of BKUP_IMAGE_PERM=USER are given. Inorder to control or change the default ...
Idea by wzimunya | 22 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, I am not able to do a ndmp restore .The filler is a emc vnx 5100 box. I am using netbackup 7.5 I tried all the options restore everything to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vinrocks | 22 Jul 2015 | 1 comment