Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hello All, I have a couple servers running 2008 r2 with Symantec System Revoery 2013 installed. I'd like to run a test to see how fast i can completely ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arobinson@jamai... | 02 Jun 2014 | 2 comments
Order the client list alphabetically or give the ability to.  We have many servers and it would be so convient and faster to find a client if these list were alphabetized. You can edit this list in the You can edit this list in the registry on ...
Idea by lcraig | 02 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hi. Good day!  Need someone to point me to the right direction please. We've been using the appliance for almost two months now and it has recently ...
Forum Discussion by Alain Ken Alvarico | 02 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I have the task to move a file server (VM, Windows Server 2008, around 800GB) to a new file server.The new file server will be also a VM with Windows Server ...
Forum Discussion by Edyxx | 01 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution how to delete a particular day backup data from symantec backup location. For example i need to delete only last saturday backup datas from the symantec backup ...
Forum Discussion by ABHINATH TS | 30 May 2014 | 2 comments
I need a solution A few weeks before Symantec weekly Full backup failed due to corrupt data but incremental worked fine, now incremental backup also fails due to corrpt data. Can ...
Forum Discussion by ABHINATH TS | 30 May 2014 | 9 comments
I need a solution Hello, i am unable to restore System State files as restore is going succesfull partially.. below is the error.. please suggest.. Master Server is Windows 2008 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hannible | 29 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All,   I am new to here and also i am new to netbacup and backupexec but in our environment we are facing lotsof trabulshooting issues can any one please ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Roja | 29 May 2014 | 10 comments
I need a solution After upgrading from 6.5.4 (solaris) to 7.5 RHEL (see steps below), our catalog no longer shows files (through BAR GUI) on backups done prior to the upgrade. Only ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JeanB | 29 May 2014 | 9 comments
I need a solution Backup Exec 2010 R3 Exchange 2010 When I try and do a restore of a Public folder, the received dates are all the same (the date and time of the restore) I ...
Forum Discussion by Lindsay Muir | 29 May 2014 | 10 comments