Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi all, We have some old tapes with NBU-backups taken of OpenVMS clients.  Is there a way of restoring that´s on theese tapes without using NBU as a middle layer? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYSBER | 25 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone.    I have disabled barcodes on backup exec 2014 because i had some issues with it earlier where it appends a barcodes on the tape but later ...
Forum Discussion by vovocals | 25 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have an existing exceptions policy that I am unable to rename/uncheck the "enable policy" / delete this policy. I can export it (size 4.7Mb). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 24 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Hi.     I know for GRT, you need to have a staging point.   Got four (4) server with the following agents   Server 1 & 2: Agent for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pmevalenzuela | 24 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution I am trying to restore a single mail to a mailbox I got this error any one can help me ? Error : Exchange 2010 restore fails with "0xe00003bf - Cannot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ihajjar | 24 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hello guys, Am new in backup  I got below error message and when i login to the Backup Exec it will through connection refused error message. in my ...
Forum Discussion by Eswar | 23 Sep 2014 | 10 comments
There are various things that can cause issues with image deployment, many of which may require lengthy troubleshooting. Sometimes, time is not a luxury an imaging administrator can afford. A "tried and true" method is needed as an interim ...
Article by Randall Newnham | 23 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Every body!! Once again I am trying to solve a problem with vmware backup. The enviroment is as follow. The master server is running on Redhat ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 23 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Hı - I have issue attachment issue with outlook 2003 . - 10.0.3 version installed. - Outlook 2007/2010/2013 users can download attachment from archived with ...
Forum Discussion by pcteknik | 23 Sep 2014 | 4 comments