Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Some time ago (I’ve seen it after updating symantec backup exec to version 2014, but it may have started a little earlier) I noticed that some slots in the library HP ...
Forum Discussion by Sergiy | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Greetings, Due to a legal issue, I need to recover a mailbox, or at least the contents of a mail box, from the May 2013 thru June 2013 time frame.  When I attempt ...
Forum Discussion by Shimmy | 09 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hello,   We are testing for a few customers the restore procedure for the first time. Those customers have made backups with Symantec System Recovery over the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nico van Elteren | 09 Oct 2014 | 12 comments
I need a solution Hi All, I have configured  backup for sharepoint servers recently and the backups are running fine.I have tested a restore and it also completed successfully.But ...
Forum Discussion by Soniya | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Good Evening, Our 2003 R2 domain controller crashed. We have spun up a virtual 2003 server and have restored System State and Shadow Copy Components to the new ...
Forum Discussion by Starfish | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   The backup is failing with the following error:       Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   The job is failing with the following error:   Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, I am trying to import an exchange backup image which belonged to a different NetBackup server. The image which was imported was backed up on a basic ...
Forum Discussion by Symctec | 08 Oct 2014 | 13 comments
I need a solution Hi all! I have recently restored a few files from my backup and i have seen that  link file size is 0 and of course i had to create again all of them. Have i ...
Forum Discussion by 0zzY | 08 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,   I am using Backup Exec 12.5 for Windows Server, I have an image B2D000001 for a particular server that was backup a few weeks ago. Now the server had ...
Forum Discussion by dskwan | 07 Oct 2014 | 1 comment