Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi all, Master server : Linux Netbackup version : NetBackup-RedHat2.6.18 7.5.0.4 Client : Linx RedHat2.6.18 When we start the restoration, it ...
Forum Discussion by cs3472 | 09 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Guys just a quick one, There is a linux machine (CentOS 6.5 with Hyper-V integration tools installed) hosted on a Hyper-V host. The Hyper-V host is being backed ...
Forum Discussion by turexy | 09 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I'm currently trying to restore Exchange Public Folders GRT content from a command line using the bprestore utility. However, so far I never managed to ...
Forum Discussion by Fabrice P. | 09 Oct 2014 | 9 comments
I need a solution Some time ago (I’ve seen it after updating symantec backup exec to version 2014, but it may have started a little earlier) I noticed that some slots in the library HP ...
Forum Discussion by Sergiy | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Greetings, Due to a legal issue, I need to recover a mailbox, or at least the contents of a mail box, from the May 2013 thru June 2013 time frame.  When I attempt ...
Forum Discussion by Shimmy | 09 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hello,   We are testing for a few customers the restore procedure for the first time. Those customers have made backups with Symantec System Recovery over the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nico van Elteren | 09 Oct 2014 | 12 comments
I need a solution Hi All, I have configured  backup for sharepoint servers recently and the backups are running fine.I have tested a restore and it also completed successfully.But ...
Forum Discussion by Soniya | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Good Evening, Our 2003 R2 domain controller crashed. We have spun up a virtual 2003 server and have restored System State and Shadow Copy Components to the new ...
Forum Discussion by Starfish | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   The backup is failing with the following error:       Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   The job is failing with the following error:   Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments