Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi Friends,   We have a situation, where we have to upgrade the DLP Enforce Sever 11.5 (Running over Linux machine) to 12.6 (on Windows)  and its Oracle 11 g ...
Forum Discussion by Devaprasad | 01 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Guys, I have a restore a 43 Mb file from my virtual machine and I am using BE 2012.. now from what I have read first the restore will stage the entire VM!!? ...
Forum Discussion by ali hassan | 01 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution I do full backup of Virtual machines (Windows 2008/2012) on weekends. I am using Backup Exec 2010 R3. If there is a server crash during weekend I am able to restore ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rsiddiqi | 01 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Link to article: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH226483&actp=SUBSCRIPTION ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tsg13nm | 01 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Friends, Kindly please help me with the below issue? We need to migrate Oracle11g (Linux) to ORacle 11g (Windows), Is it possible? if yes can you please ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Devaprasad | 01 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi I am trying to configure Netbackup 7.6 cloud storage server with Amazon S3 on my local server. Both my media and master server is my localhost. My license is up to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by R1234 | 30 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all, EV10SP4CHF2 2 sites, Site A and Site B. Mailboxes from Site B have been moved to Site A. Using Move Archive to move archives from Site B to Site A. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 30 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, Prior to upgrading to SEPM 12.1.5 one of my customer was running SPC in their envoirement that was managing 18 diffrent SEPM's in diffrent regions. Now ...
Forum Discussion by Outrageous | 29 Nov 2014 | 22 comments
I need a solution I am running my first backup after upgrading to R2.  I had a backup that I created less than a month ago of a lightly used internal drive of under 1TB to an external ...
Forum Discussion by BJB | 29 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I followed many articles and tried but still, I am not able to get the report. I followed below article but still not able to do so: ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 28 Nov 2014 | 0 comments