Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution I'm currently running EV 8.0.4.  I need to restore a huge number of files from our vault back to the file server so they can be moved to new storage.  I know I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RhoSysAdmin | 07 Dec 2011 | 6 comments
I need a solution Ok long story short I am tring to inport a tape from BackupEx to my next backup.  I followed what the books says and when it trys to load the tapes I get there. ...
Forum Discussion by NathanNieman | 07 Dec 2011 | 9 comments
I need a solution This is odd, but we are receiving good backups but the "Search Backups" feature inside 'Backup,Archive,Restore' fails to work. Either from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kwinter | 07 Dec 2011 | 11 comments
I need a solution I have installed a seerver new due to a corrupt database. How can i attach the former dedupestor to this server. what i did is add a dedupe store and choosed the ...
Forum Discussion by Ralf Bernau | 07 Dec 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I will be moving all of our users folders from one server to another, so thought I'd use the backup and restore method. I want Symantec Backup Exec ...
Forum Discussion by pvogt | 06 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution We use Symantec Backup Exec 2010 R3, after we created a ISO bootable CD we would like to restore a server with USB harddisk "included the backup files". I ...
Forum Discussion by Inprofile | 06 Dec 2011 | 0 comments
I need a solution I am trying to perform an IDR on the Database server for my SharePoint environment.  The SharePoint App Server is already recovered on the network, but when I try to ...
Forum Discussion by anacker | 06 Dec 2011 | 0 comments
I need a solution I currently use Smantec Backup Exec 11.d to take copys of our 2 business critical SQL databases. I create a .BAK file of these using the database maintenance plans ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Routledge1982 | 06 Dec 2011 | 12 comments
I need a solution We are moving a server from one company to ours. They are running Backup exec We are running Netbackup Both are using LTO5 tapes.  Our Libary is a IBM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NathanNieman | 06 Dec 2011 | 7 comments
I need a solution Whenever I try to restore a file from tape I get following error:  Final error: 0xe000130a - The NDMP server returned a restore error. See the NDMP Log for more ...
Forum Discussion by cheshire_dan | 06 Dec 2011 | 1 comment