Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi, everyone   We got an older backup image on netbackup that is still valid in the NBU catalog, but the original rman server used for create and record the ...
Forum Discussion by CJACUNAD | 06 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Good evening, I installed PGP 10.1.1 and ran WDE on disk 0, containing three partitions: recovery (lenovo), C: (boot), D: (data). The system hung on reboot at the ...
Forum Discussion by russoap | 06 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution We are facing some duplication failure (from VTL to physical tape) with status code 50 for a particular image. We assume that the image is corrupted and the image ...
Forum Discussion by rraja | 06 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution I'm using Openfiler for some non-critical data.  I'm able to back it up successfully with Backup Exec (without using a remote agent).  However when I try to ...
Forum Discussion by Doug Dockter | 06 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution Hi all,   I backup files and folders of a lot of users, actually we lost a PC and is not possible restore it from recovery point, but I have the backuped data ...
This issue has been solved
Forum Discussion by donk2000cl | 05 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Hi,   Im having issues getting auto restore to work from a usb boot stick.   I have created the ghost stick using build 1533 and used the autoexec.bat ...
Forum Discussion by grifflaa | 05 Apr 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, I want to restore the MICROSOFT INFORMATION STORE to another location on disk. Because the email server is not existing anymore. The backup is from ...
Forum Discussion by GSP001 | 05 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, We  have Exchange 2003 Cluster A/P setup in our production. We are planning to have a DR site, with as single hardware as standalone Exchange server. This ...
Forum Discussion by wrathy imp | 05 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution I am getting an error e0000383 when attempting to do a restore with BE 2010 R2. Only one account will run the restore properly without generating this error (the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GeorgeS1202 | 04 Apr 2011 | 4 comments
I need a solution I was prompted to disable my norton safe from msn homepage so as my browser would work faster but now find i cannot access my passwords from the safe to logon to my ...
Forum Discussion by porkscrawn | 04 Apr 2011 | 1 comment