Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution I am currently trialling Altiris on our thin clients. My goal is to store the image on the server and be able to use multicasting to push it out to all our sites. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by UserInterface | 27 Jun 2011 | 21 comments
I need a solution I have a server that was lost.   The server is a Netware client (VOL1, VOL2)   The server uses about 1TB of data.   The last FULL backup only shows about 275 GB of ...
Forum Discussion by mudabo | 27 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution Good day I'm running Windows 2003 SP2 R2 32bit Master /Media Server, Netbackup 6.5.4. I have 12 ESX Hosts, however I'm taking normal client backups ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetB_User | 26 Jun 2011 | 5 comments
I need a solution Risk History log any help?? Just installed all new updates for ie8 and ff5. Action Count Filename Risk Type ...
Forum Discussion by dd-cd-infomatikerin | 25 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, I installed Backup Exec 2010 R2 and created a backp of one of my network shares. I want to restore one of the folders from that share to another location. ...
Forum Discussion by aneeshnr | 25 Jun 2011 | 6 comments
I need a solution Hi all, I'm trying to come up with a DR plan for our Exchange environment. We're running Exchange 2007 SP3 and it's being backed up by BackupExec ...
Forum Discussion by Noah Adams | 24 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Hello all, I was reading a post in here about snap shot backups. I was going to reply to it but it seems to have been idel for more than 6 months so I was informed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by claytonbakerjr | 24 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone, We are experiencing a problem with Exchange backup restore. Currently backups are done on to a disk device. Backup jobs are successfully running ...
Forum Discussion by Yajith | 24 Jun 2011 | 0 comments
I need a solution Hi, I am trying to perform a simple restore of a single folder within a user mailbox. I get the following. Job ended: 24 June 2011 at 09:31:01 Completed ...
Forum Discussion by the rock | 24 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, We have install SEP 11 both server and client, everything is works normaly as it does, laterly the server are going to crash (let say its being damage for ...
Forum Discussion by Mr R | 23 Jun 2011 | 3 comments