Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi, my master server is NBU 7.1 on Windows 2008 R2. I just added a UNIX media server (AIX 6.1, NBU 7.1). The backups run OK. However, when I do restore, I found the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 09 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution I have problem restoring archive email from my EV 9.0.2. email that I m trying to restore is stuck at the clock with blue arrow icon. On the EV server, i m ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 09 Jan 2012 | 13 comments
I need a solution Can Symantec Backup Exec 2010 read backups created by  EVault Data  ? If media is saved in MTF If media is saved in MTF format, there would be a ...
Forum Discussion by matbanik | 09 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution We have a small number of machines that started to blue screen after installing December Microsoft security patches ( Approximately 10). They are all E6410  running xp ...
Forum Discussion by dramon | 09 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution Buenos dias, soy nuevo en el area de TI de la empresa donde laboro, despues de unas semanas de estudio de la realidad me he dado cuenta que estaban usando la solucion ...
Forum Discussion by Miltoncito | 09 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution Hello, the title basically describes my interest. I have a recovery job of an Excel-file which is 233 kilobytes in size. SBE 2010R2 (13.0 Rev. 4164 32 Bit) asks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mars ltd | 09 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution Hi All I am new to back-up exec, please bear with me.... We are running Bankup Exec 12. For the past 2 months we have been running back-up to disk to an ...
Forum Discussion by Ramotalana | 08 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Guys, could you please help? Symptom: - User tries to restore an e-mail with attachments and gets the error "GetOnlineAttachmentFileSize  0xc0041b0f" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by joaomino | 06 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution I have been puzzeling over this for the past few days and hoping someone has some insight on what i'm overlooking. The issue is in regards to GRT restores ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tcaswell | 06 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution Im trying to find an article on how to backup Exchange 2007 (including individual mailboxes) using Backup Exec 2010 running on Windows 2008 x64. Can anyone provide ...
Forum Discussion by mjcymru | 06 Jan 2012 | 1 comment