Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Good day   I'm running BackupExec 2010 on Windows 2003, Standard Edition SP2, and I'm trying to do a restore. The tapes have been loaded and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetB_User | 14 Jan 2011 | 7 comments
I need a solution Hi, my master server is NBU 7.0.1 on Windows 2008 r2. I have the following clients: 1. Sharepoint server A (sharepoint 2003 on Windows 2003 SP2, NBU 7.0.1); 2, ...
Forum Discussion by liuyang | 14 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution After restoring from Symantec Backup Exec Recovery Partition to new hardware, I get this error: Windows could not start because of a computer disk hardware ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ANE | 13 Jan 2011 | 13 comments
I need a solution Having just installed CMS 7 in our test environment maybe I've missed something or the option isn't available? In DS 6.9 apart of Hardware Independent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by b3tts32 | 13 Jan 2011 | 13 comments
I need a solution I downloaded the tool from my SEP Client Manager (from the Help and Support button), and ran it.  The SEP tool found 2 errors.  One from the loadpoint analysis (that I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AdjunctOfUnimatrix1 | 13 Jan 2011 | 12 comments
I need a solution Hello everyone,   I am a new user to Symantec Backup Exec.  I migrated over after upgrading a Windows 2003 machine to Windows 2008 R2.  Unfortunately, I am ...
Forum Discussion by symUser44 | 13 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Hello guys, i'm back with my queries as usual. I'm really grateful to all those who have helped in the past. Right now i need your help again. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nene | 13 Jan 2011 | 18 comments
I need a solution I make the DedupStorageFolder to a SAN Disk, and the DedupDatabaseFolder to Drive c: This was not good. Drive c: is not secure enough for me! How can change ...
Forum Discussion by SEH67 | 13 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution Hey im just some student at GHS, which i guess uses your software, ghost client suite it seems, anyways, the teachers were talking about a single hardware problem, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Captainplanet | 13 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution How can i connect a existing DeduplicationFolder again and restore the backupdata in this folder? The BackupExec Server had crashed and was reinstalled. Refer ...
Forum Discussion by SEH67 | 13 Jan 2011 | 1 comment